Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.
Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.

Ik wil een VOG aanvragen voor een medewerker

Rechtstreeks VOG’s Aanvragen voor Uw Werknemers via vogaanvragen.nl

Voor het aanvragen van een VOG voor uw werknemers kunt u dit eenvoudig regelen via VOG aanvragen. Direct online VOG-aanvragen voor werknemers zijn mogelijk op onze website. Deze methode is bijzonder handig als u maar een paar aanvragen heeft. Wilt u nu direct VOG’s aanvragen via onze website?

Bulk-aanvraag voor VOG’s

Voor meer dan drie VOG-aanvragen kunt u gebruikmaken van de Bulk-aanvraagoptie. Hierbij stuurt u ons een Excel-bestand met de benodigde gegevens, en wij zorgen voor de verwerking van de aanvragen.

De medewerkers ontvangen een e-mail van Dienst Justis om de aanvraag te voltooien met hun DigiD en de tweede betaling van € 33,85 via iDEAL te doen. U ontvangt nadien een verzamelfactuur voor de door u ingestuurde aanvragen, waarbij de kosten € 6,75 exclusief BTW per aanvraag bedragen. U kunt nu direct een Bulk-aanvraag indienen.

Dashboard-aansluiting voor VOG-aanvragen

Als u regelmatig VOG-aanvragen doet voor uw werknemers, kunt u inloggegevens aanvragen voor een Dashboard-aansluiting. Het Dashboard biedt het voordeel dat u kunt bijhouden wanneer en voor wie u een VOG hebt aangevraagd. Aangezien een VOG een momentopname is, kan het nuttig zijn om deze periodiek opnieuw aan te vragen. Via het Dashboard kunt u zien wanneer u voor een specifieke werknemer voor het laatst een aanvraag heeft ingediend.

Als uw werknemer de e-mail van Dienst Justis niet binnen 60 dagen heeft afgerond, kunt u de aanvraag opnieuw activeren. U ontvangt een verzamelfactuur voor de aanvragen, waarbij de kosten € 6,75 exclusief BTW per aanvraag bedragen. Bekijk nu meer informatie over de Dashboard-aansluiting.

API/Landingspage voor VOG-aanvragen

Voor bedrijven met veel VOG-aanvragen is er de optie om een eigen omgeving of landingspagina te creëren. Dit biedt verschillende voordelen, zoals het kunnen instellen van profielen voor verschillende functiegroepen. U kunt een link met een wachtwoord aan uw werknemers verstrekken, waarmee zij zelfstandig de VOG-aanvraag kunnen afhandelen. Nadat u functies en profielen heeft ingesteld, hoeft u als werkgever geen verdere gegevens in te vullen. De kosten per VOG-aanvraag bedragen € 6,75. Daarnaast betaalt u een maandelijks abonnementstarief van € 12,50 voor de API/Landingspage.

Dit kan een handige optie zijn voor bedrijven die regelmatig VOG’s voor hun werknemers moeten aanvragen en die een geautomatiseerd en gestructureerd proces willen implementeren.