Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.
Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.

VOG aanvragen voor de transportbranche

Aanvraagprocedure VOG voor Werknemers in de Transportsector

Voor werknemers in de transportsector, zoals bezorgers bij PostNL, DPD, DHL en AH Online, is het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van groot belang. Gelukkig is het proces om een VOG aan te vragen eenvoudig en kan dit zowel via de gemeente als online worden gedaan. Op onze website hebben we het aanvraagproces voor een VOG specifiek toegespitst op werknemers in de transportsector, wat het geheel gestroomlijnd en gedigitaliseerd heeft. Door dit digitale aanvraagproces kunt u snel en efficiënt de benodigde documenten indienen en uw aanvraag voltooien. Dit zorgt ervoor dat u, als werknemer in de transportsector, zonder vertraging aan de slag kunt met uw werkzaamheden. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvraagproces of vragen hebben over de vereisten, dan staan wij klaar om u te ondersteunen.

Aanvraagprocedure voor VOG Transport bij PostNL

Voor medewerkers van PostNL is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Transport eenvoudig. Volg de onderstaande stappen:
  1. Vul alle benodigde gegevens in op onze website en verricht een initiële betaling van € 14,50.
  2. Binnen ongeveer 24 uur op werkdagen ontvangt u een e-mail van Dienst Justis. Voltooi de aanvraag met behulp van uw DigiD en verricht een tweede betaling van € 33,85 via iDEAL.
  3. U kunt uw VOG Transport binnen een gemiddelde periode van 2 tot 4 weken per post verwachten.

Screeningsprofielen voor Medewerkers bij PostNL

Bij de screening wordt gekeken naar algemene screeningsprofielen, zoals: – Het omgaan met contante en/of girale gelden. – Het beheersen van goederen en het vervoeren van diverse producten, post en pakketten.

Aanvraagprocedure voor VOG Transport bij DPD

Bij DPD kunt u eenvoudig online een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Transport aanvragen met vergelijkbare stappen als bij PostNL. De screeningsprofielen zijn specifiek afgestemd op de taken bij DPD, waaronder het omgaan met gevoelige informatie en het vervoer van goederen.

Aanvraagprocedure voor VOG Transport bij DHL

Medewerkers van DHL kunnen online een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Transport aanvragen. De aanvraagprocedure omvat het invullen van uw gegevens en het afronden van de aanvraag met twee betalingen. De screeningsprofielen voor DHL zijn uitgebreid en omvatten aspecten zoals het omgaan met systemen, gevoelige informatie, naleving van beveiligingsprotocollen en het vervoer van goederen.

Aanvraagprocedure voor VOG Transport bij Tempo-Team / AH Online

Medewerkers van Tempo-Team of AH Online kunnen eveneens een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Transport aanvragen via onze website. De aanvraagprocedure omvat het invullen van uw persoonlijke gegevens en het verrichten van twee betalingen. De screeningsprofielen zijn specifiek gericht op aspecten zoals het raadplegen van systemen, omgaan met vertrouwelijke informatie, het bewaken van productieprocessen en het vervoer van goederen.