Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.
Intermediair om een VOG aan te vragen bij Dienst Justis.

Informatie over het herroepingsrecht

Onze Service

Het verwerken van uw VOG aanvraag: Wij zorgen ervoor dat uw VOG aanvragen voor een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt verwerkt, waardoor u een bevestigingsmail van Dienst Justis krijgt om uw aanvraag af te ronden. U kunt deze e-mail normaal gesproken binnen 24 uur op werkdagen verwachten; houd er rekening mee dat we in het weekend geen aanvragen verwerken.

Beëindiging herroepingsrecht na ontvangst bevestigingsmail: Zodra u de e-mail van Dienst Justis ontvangt, wordt onze service als geleverd beschouwd en vervalt daarmee uw recht op herroeping. Dit is in lijn met Artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden, waarin staat dat het herroepingsrecht niet geldt voor producten die op maat zijn gemaakt volgens de specificaties van de klant, niet vooraf vervaardigd zijn, en gebaseerd zijn op individuele keuzes of beslissingen, of die duidelijk bestemd zijn voor een specifieke persoon.

Annuleren vóór verwerking van uw aanvraag: Als u besluit uw aanvraag te annuleren voordat deze door ons is verwerkt, kan dat zonder problemen.

Contact voor annulering of vragen

Voor annulering of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]

VOG aanvragen